No la llencis, eh?!

“No la llencis, eh?!”

Va ser la frase que em va dir una pacient fa uns dies enrere. Jo, fins aleshores, ja no sabia què fer amb l’orquídea… la regava, la canviava de lloc… i semblava que estigués aturada.

La pacient em va dir que a ella també li havia passat el mateix que a mi, però que una vegada li trobes el lloc on li arriba la llum que necessita i la regues seguint unes instruccions senzilles i, sobretot, ets constant, la planta revifa i torna a fer flors! I així ha estat!!!

Moltes gràcies MARIPILI (és el nom fals de la pacient, per allò de la protecció i de la confidencialitat i blablabla)

Per tant, potser serà qüestió de que quan ens sentim bloquejats i aturats, intentem canviar de punt de vista, fer algun tipus de moviment per produir algun canvi i ser constants, senyors, sobretot ser constants i posar-hi una mica d’esforç i amor a les coses.

 

Deja un comentario