Sergi, 28 anys

Fa mesos enrere, vaig assistir per primera vegada a teràpia, de la mà de la Júlia. Mai havia entès el que volia dir patir problemes de tipus psicològics, així que, quan els vaig començar a patir va ser un xoc difícil de gestionar i que em generava molta ansietat. Tanmateix, l’experiència amb la Júlia ha estat reveladora. Vaig assistir desesperat per entendre què em passava i com ho podria solucionar, i n’he sortit no ja només molt més recuperat, sinó molt més obert a empatitzar amb els altres i a entendre’m a mi mateix. Podríem dir que ha estat un viatge per intentar comprendre les entranyes de mi mateix, aquelles que per la via lògica és tant difícil d’accedir. Gràcies, doncs, Júlia, per ajudar-me a entendre’m una mica millor.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s