fertilidad

Terapia Integral de Fertilidad mediante hipnosis clínica

El hecho de no poder quedarte embarazada genera mucho estrés y, de la misma manera que a mucha gente, por ejemplo, cuando se estresa genera tensión en sus cervicales, ¿cómo no se va a generar tensión en el útero/matriz? La hipnosis clínica es una técnica que ayuda precisamente a desbloquear esta tensión emocional que se traduce en el cuerpo y a llegar a una armonía integral.

La “Terapia Integral de Fertilidad” mediante hipnosis clínica que ofrezco a mis pacientes se basa en desbloquear, naturalizar, potenciar la propia capacidad fértil mediante hipnosis clínica, técnicas de relajación y de conciencia corporal, emocional y mental con el fin de generar una vivencia integral de la fertilidad.

Se enfoca al proceso de preparación y de concepción del embarazo y, por lo tanto, se trata la vivencia de maternidad y paternidad (si hay), el deseo, la confianza en el propio cuerpo y en la conexión con la capacidad fértil de cada uno.

Además, el aspecto diferencial de la “Terapia Integral de Fertilidad” es que no solamente se aplica a la mujer, sino también a la pareja, ya que tiene un papel fundamental y activo en el proceso: es mucho más que el “acompañante”. 

La “Terapia Integral de Fertilidad” es útil tanto para aquellos pacientes que no quieren someterse a técnicas de reproducción asistida (TRA) como aquéllos que sí o que ya están en tratamiento con su clínica de fertilidad. Después de haberse realizado una exploración exhaustiva (en ambos casos) sobre el estado de salud de los órganos reproductores y no haber encontrado ninguna anomalía, lo que se debe investigar es la posible causa psicológica que pueda estar bloqueando.

En el caso de que haya alguna anomalía orgánica, hay que tenerla en cuenta y trabajar con ella en la “Terapia Integral de Fertilidad”.

Experiencias de pacientes:

Saps el que és desitjar un fill durant més d’un any i posar-te trist per no aconseguir-ho? Jo sí. Vaig estar buscant un fill durant any i mig i com no em quedava embarassada vaig anar a la Júlia perquè m’ajudés. Si sóc sincera, al principi no tenia gaire confiança perquè era nou per mi, però des de la primera sessió vaig veure molt clar que ella m’ajudava a solventar els problemes psicològics que em bloquejaven l’embaràs. El resultat és que en 3 mesos m’hi vaig quedar. Vam estar treballant també plegades com afrontar el part i ajudar que el cos s’hi anés preparant. Gràcies a la Júlia ara per fi disfruto dia a dia d’una preciosa nena que m’omple d’alegria. Ariadna, 32 anys

Quan parlem de fertilitat és important no oblidar que realment la fecundació és un procés molt complex. Quan faig teràpia amb la Júlia, en el fons, tinc la mateixa sensació que quan vomito, potser no és agradable però em fa sentir molt millor. M’ha ajudat a treure angoixes de dins, a posar el nom correcte als meus sentiments i, sincerament, crec que tot això m’ha ajudat a preparar el meu cos perquè estigués receptiu i així quedar-me embarassada. Sandra, 42 anys

Sóc mare d’un nen de 3 anys i una nena d’1 any. I tot gràcies a la Júlia. Al cap d’un any d’intentar quedar embarassada la ginecòloga va enverinar les nostres vides: ens va etiquetar d’estèrils. A partir d’aquí van començar els metges, les proves i la tristor… també vaig començar la teràpia amb la Júlia, sense saber ben bé què podia fer-hi un psicòleg en tot això… vam treballar molt, i no sempre parlant de fills. Em va ajudar a entendre les meves pors, l’emfoc que dono a la vida, la meva gestió de sentiments i manera de pensar… un dia em va dir: “crec que ja no em necessites Isolda” i ens vam acomiadar. Al cap de quinze dies no em va venir la regla… i al cap de 9 mesos va néixer el meu primer fill.
Moltes gràcies Júlia. Isolda, 34 anys


Para pedir cita, llámame al 666 206 877 o deja tus datos personales y enseguida me pondré en contacto contigo: