psicología

La psicología es la ciencia que trata la conducta y los procesos mentales de los individuos y abarca todos los aspectos de la experiencia humana.

A veces, hay situaciones adversas en las que los recursos personales que uno tiene son insuficientes y es necesaria la ayuda de un psicólogo. La psicoterapia es un proceso de ayuda psicológica y de acompañamiento a la persona que implica reflexión, apertura, compromiso y trabajo conjunto con el psicólogo con el objetivo de conseguir el bienestar psicológico del paciente.

La terapia individual que ofrezco (tanto en adultos como en adolescentes) son sesiones de 60 minutos donde se trabajan situaciones relacionadas con:

  • las relaciones interpersonales
  • una situación traumática (por ejemplo un duelo: la pérdida de un ser querido, de una capacidad,…)
  • tener periodos de tristeza, ansiedad y obsesión
  • momentos de crisis vitales (cambios emocionales, laborales, sociales, familiares)
  • querer conseguir una meta y no saber cómo
  • tener dificultades para actuar, decidir y aceptar
  • desear conocerse más a uno mismo para aprender a cuidarse mejor

Los tipos de sesiones de terapia individual pueden ser de forma presencial, a distancia (teléfono, chat o online) y a domicilio.

Experiencias de pacientes:

Fa mesos enrere, vaig assistir per primera vegada a teràpia, de la mà de la Júlia. Mai havia entès el que volia dir patir problemes de tipus psicològics, així que, quan els vaig començar a patir va ser un xoc difícil de gestionar i que em generava molta ansietat. Tanmateix, l’experiència amb la Júlia ha estat reveladora. Vaig assistir desesperat per entendre què em passava i com ho podria solucionar, i n’he sortit no ja només molt més recuperat, sinó molt més obert a empatitzar amb els altres i a entendre’m a mi mateix. Podríem dir que ha estat un viatge per intentar comprendre les entranyes de mi mateix, aquelles que per la via lògica és tant difícil d’accedir. Gràcies, doncs, Júlia, per ajudar-me a entendre’m una mica millor.
Sergi, 28 anys
Aquest viatge intern, acompanyada de la Júlia, ha estat un camí subtil, diria que gairebé silenciós, però alhora (ara que tinc una mica més de perspectiva) ha estat acurat i molt precís. Sento un clar avançament, un desestancament de les aigües, una reconnexió amb el meu centre i sobretot sento l’arribada de la tan anhelada tranquil·litat interna. Un procés gens forçat (a vegades totalment inconscient) que ha fet que em senti, més que mai, AUTÈNTICA i segura de mi mateixa. Queda molt de camí, però vaig més lleugera de pes per seguir caminant endavant. Gràcies infinites Júlia!
Gina, 32 anys.
Vaig començar a treballar amb la Júlia conscient, forta, amb ganes i amb una demanda psicològica molt concreta, però el viatge ha sigut molt més profund i intens del que m’esperava. La meua vida ha donat un tomb bastant bèstia durant la teràpia, i no crec que sigui una coincidència cronològica. M’ha remogut, m’ha fet reflexionar molt, m’ha fet mirar l’ahir i l’ara, i sobretot, m’ha fet reconnectar amb mi i gaudir d’aquesta connexió, i tot d’una manera orgànica i fluida. Li estic profundament agraïda per haver-me guiat amb atenció i precisió en aquest camí de recerca personal, per haver-me ajudat a descobrir eines i recursos per enfrontar situacions noves i també d’altres no tan noves, però fer-ho diferent, i per l’entusiasme i motivació encomanadissos durant tot el procés. Un any llarg després, em sento més viva, més plena i lliure, més tranquil·la també, i sobretot, més autèntica. Gràcies per acompanyar-m’hi Júlia!
Clàudia, 30 anys.

Para pedir cita, llámame al 666 206 877 o deja tus datos personales y enseguida me pondré en contacto contigo: