Isolda, 34 anys

Sóc mare d’un nen de 3 anys i una nena d’1 any. I tot gràcies a la Júlia. Al cap d’un any d’intentar quedar embarassada la ginecòloga va enverinar les nostres vides: ens va etiquetar d’estèrils. A partir d’aquí van començar els metges, les proves i la tristor… també vaig començar la teràpia amb la Júlia, sense saber ben bé què podia fer-hi un psicòleg en tot això… vam treballar molt, i no sempre parlant de fills. Em va ajudar a entendre les meves pors, l’emfoc que dono a la vida, la meva gestió de sentiments i manera de pensar… un dia em va dir: “crec que ja no em necessites Isolda” i ens vam acomiadar. Al cap de quinze dies no em va venir la regla… i al cap de 9 mesos va néixer el meu primer fill.
Moltes gràcies Júlia

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s