Sandra, 42 anys

Quan parlem de fertilitat és important no oblidar que realment la fecundació és un procés molt complex. Quan faig teràpia amb la Júlia, en el fons, tinc la mateixa sensació que quan vomito, potser no és agradable però em fa sentir molt millor. M’ha ajudat a treure angoixes de dins, a posar el nom correcte als meus sentiments i, sincerament, crec que tot això m’ha ajudat a preparar el meu cos perquè estigués receptiu i així quedar-me embarassada.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s