Mireia, 31 anys

Sóc una jove de 31 anys. Com a molts joves (perquè amb 31 anys encara sóm molt joves!) és una cosa vita: a l’arribar a l’edat dels 30 sembla que se’ns replantegen una sèrie de valors que crèiem tenir més que ordenats i assentats. Doncs jo no es que sentí que no era així, però sentia que fins aquell moment no m’havia quasi parat a pensar en com feia les coses cap als demés i sobretot, perquè no em feia cas a mi mateixa i a les senyals que el meu cos m’enviava (com vèrtigs o males vibracions en determinades situacions).
Vaig decidir acudir a la Julia a través d’una amiga que també hi havia acudit i només m’hi parlava amb bones paraules de les sessions i també de la seva evolució. I no es va equivocar ni un pèl, la veritat. A través de les sessions amb la Julia durant els mesos que he acuditl, he après a autogestionar les emocions i situacions que abans que eren un cul de sac i que no els atenia, quan precisament eren el missatge més clar del que em passava. He après a escoltar-me i a ser fidel a mi mateixa, coses que avui en dia són difícils d’assolir per la velocitat amb la que va tot i anem tots.
2017 ha estat un any podria dir fort o ‘potent’ a nivell personal i emocional (si és que ‘potent’ pot ser un adjectiu per la part emotiva d’un mateix…). Però no vaig dubtar ni una vegada que la teràpia amb la Julia m’acompanyaria en bona part. I no només això; sinó que seria un bon punt de partida per a continuació. Ser conscient de com gestionar aquelles emocions i sensacions que a vegades tenim amagade per por a descobrir què hi ha redera. I res més enllà de la realitat: redera només fem que trobar-nos a nosaltres mateixos i això, si t’acompanya una professional com la Julia; es fa molt més fàcil i àgil (inclús diré ‘divertit’ per veure els avenços i evolució d’un mateix). No cal dir que estic molt contenta per tot el procés i per què no dir-ho: molt orgullosa d’haver assolit el nivell d’auto-gestió desitjat. Tothom, en algun moment de la seva vida; hauria de poguer (i voguer) acudir a una professional com la Julia per treballar-se a sí mateix. Sempre tenim coses a arreglar dins nostre

Deja un comentario