Ariadna, 32 anys

Saps el que és desitjar un fill durant més d’un any i posar-te trist per no aconseguir-ho? Jo sí. Vaig estar buscant un fill durant any i mig i com no em quedava embarassada vaig anar a la Júlia perquè m’ajudés. Si sóc sincera, al principi no tenia gaire confiança perquè era nou per mi, però des de la primera sessió vaig veure molt clar que ella m’ajudava a solventar els problemes psicològics que em bloquejaven l’embaràs. El resultat és que en 3 mesos m’hi vaig quedar. Vam estar treballant també plegades com afrontar el part i ajudar que el cos s’hi anés preparant. Gràcies a la Júlia ara per fi disfruto dia a dia d’una preciosa nena que m’omple d’alegria.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s