Clàudia, 30 anys

Vaig començar a treballar amb la Júlia conscient, forta, amb ganes i amb una demanda psicològica molt concreta, però el viatge ha sigut molt més profund i intens del que m’esperava. La meua vida ha donat un tomb bastant bèstia durant la teràpia, i no crec que sigui una coincidència cronològica. M’ha remogut, m’ha fet reflexionar molt, m’ha fet mirar l’ahir i l’ara, i sobretot, m’ha fet reconnectar amb mi i gaudir d’aquesta connexió, i tot d’una manera orgànica i fluida. Li estic profundament agraïda per haver-me guiat amb atenció i precisió en aquest camí de recerca personal, per haver-me ajudat a descobrir eines i recursos per enfrontar situacions noves i també d’altres no tan noves, però fer-ho diferent, i per l’entusiasme i motivació encomanadissos durant tot el procés. Un any llarg després, em sento més viva, més plena i lliure, més tranquil·la també, i sobretot, més autèntica. Gràcies per acompanyar-m’hi Júlia!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s